Cos cumparaturi
0 Produse
0.00
Email
office@urbantec.ro
Telefon orange
0755.484.105
Telefon fix
0231.516.051
Magazinul online va fi disponibil in curand!

Rulouri aluminiu

Rulouri aluminiu

Casa unde locuim este sanctuarul unde ne petrecem cea mai mare parte din viata noastra. Dupa familie, casa este cea mai de pret avere, un loc unde te simti liber, in siguranta, si la care te vei intoarce cu placere, dupa greutatile unei zile de lucru stiind ca vei gasi intotdeauna o atmosfera calma si calda.

Urbantec in calitate de producator, s-a gandit la acest lucru si doreste sa va ajute sa creati o casa cu toate aceste avantaje. Sisteme complete de rulouri si porti tip rulou sunt in oferta noastra de produse.

Rulourile exterioare, datorita design-ului si materialelor folosite sunt o protectie eficienta impotriva vizitatorilor nedoriti. In plus, acestea confera o ideala izolare termica, permitandu-va o reducere considerabila a cheltuielilor pentru incalzire pe timpul iernii. In sezonul cald, atunci cand soarele arde si temperaturile cresc in termometre ele ofera o ambianta racoroasa, placuta si de semiintuneric. Cu siguranta instalarea de rulouri este o investitie care face toti banii, o investitie care dureaza ani. Datorita designului ele sunt o solutie perfecta pentru case, cladiride birouri precum si pentru cladiri istorice.

CALITATE PRIN REZISTENTA

La confectionarea rulourilor se folosesc materiale atent selectate din grija pentru casa ta, acestea garanteaza cea mai inalta calitate a produselor. Calitati ce le recomanda:

 • Executie precisa pe dimensiuni de comanda;
 • Materiale de calitate superioara;
 • Sunt acoperite cu vopsele cu stabilizatori de culoare;
 • Rezistenta extinsa la abraziuni;
 • Materialele folosite sunt certificate conform cu standardele Uniunii Europene.
 • Racoare, împiedica încalzirea excesiva a locuintei în zilele toride de vara;
 • Umbra: flexibilitate in dozarea luminii naturale; permite un somn odihnitor pe timpul zilei;
 • Siguranta si protectie împotriva oaspetilor nepoftiti. Sistemele electrice pot fi programate sa se redice si sa coboare la un anumit interval de timp, pentru a simula prezenta în casa;
 • Intimitate: protejeaza de privirile indiscrete, mai ales când ferestrele sunt orientate catre strada sau spre o locuinta vecina;
 • Izolare fonica superioara;
 • Protejeaza tâmplaria de ploaie, vânt viscol sau grindina;
 • Previne decolorarea si degradarea mobilierului si a decoratiunilor interioare;
 • Se pot acttiona manual sau prin intermediul unei telecomenzi;
 • Se pot realiza într-o varietate coloristica larga pentru armonizarea cu fatada imobilului;
 • Permit integrarea unei plase contra insectelor;
 • Previne pierderile de caldura pe timpul iernii;
 • Consum de energie termica cu 10% mai mica pe timpul iernii.

Beneficii rulouri aluminiu

Rulouri exterioare aplicate

Rulourile aplicate sunt proiectate pentru a fi utilizate in cladiri existente. Rulourile aplicate pot fi montate atat pe tamplaria existenta cat si pe peretii exteriori ai casei. Ele sunt preferate de marea majoritate a clientilor, avand un cost mai redus dar si un nivel calitativ si tehnic ridicat.

Rulourile exterioare le puteti gasi la noi intr-o gama variata de culori, incepand de la culorile standard (alb, maro, stejar auriu, nuc, mahon) pana la culori speciale RAL alese la cerere.

Caseta ruloului exterior aplicat este un element decorativ avand o tesitura in unghi de 45 de grade, ce face ca ruloul aplicat sa se potriveasca perfect arhitecturii cladirii. Rulourile aplicate sunt preferate de 80% dintre clientii si distribuitorii nostri, avand un cost mai redus, dar si un nivel calitativ si tehnic ridicat. Rulourile exterioare sunt intr-o gama variata de culori, dar cele mai folosite in Romania raman alb, maro si imitatiile de lemn (stejar auriu, nuc, mahon). Pentru rulouri in culori speciale RAL se poate face vopsirea la cerere, compania noastra lucrand cu o serie de firme specializate din domeniu.

Rulouri exterioare aplicate se monteaza pe cladirile cu tamplaria deja existenta.

Se clasifica in functie de tipul de montaj astfel:

 • rulouri exterioare aplicate pe tamplarie;

 • rulouri exterioare aplicate pe zidarie.

Caseta de protectie, sinele de ghidare si lamelele sunt din Aluminiu. Caseta de protectie poate fi tesita la 45si caseta rotunda.

1. RULOURI APLICATE EASY

Tabel dimensiuni rulou aplicat

2. RULOURI APLICATE EASY ROLL

RULOURI APLICATE EASY ROLLRULOURI APLICATE EASY ROLL 2

RULOURI APLICATE EASY ROLL 3

Rulouri exterioare suprapuse

Rulourile suprapuse sunt un sistem utilizat numai in cladirile noi. Caseta ruloului suprapus este izolata cu polistiren oferind un grad ridicat de izolare termica. Rulourile suprapuse ofera un grad de finisare ridicat si un design atragator.

Rulouri exterioare suprapuse reprezinta o modalitate noua si moderna de umbrire a ferestrelor. Se masoara si se instaleza impreuna cu tamplaria, fiind destinate proiectelor noi sau cazurilor in care se shimba tamplaria. Lamele sunt din Aluminiu, iar cutia de rulare, capacele cutiei si ghidajele laterale sunt din PVC.

Ghidajele rulourilor exterioare suprapuse se fixeaza pe tamplarie. Important de stiut este ca rulourile exterioare suprapuse pot fi montate si cu plasa de insecte.

Rulou suprapusRulou suprapus 1

3. RULOURI SUPRAPUSE STYLE

Rulou suprapus 2Rulou suprapus 3

Culori rulou suprapus

Tabel dimensiuni rulou suprapus

Rulouri incastrate

Rulourile incastrate sunt un sistem destinat in primul rand pentru a fi utilizat in cladiri noi, dar sunt disponibile si pentru cladirile deja existente (dupa ce s-au facut toate modificarile necesare in  zona buiandrugului). Sistemul ofera solutii optime pentru proiectanti, firme de tamplarie sau constructori. Dupa tencuire, caseta ruloului incastrat este invizibila, dar prezinta un spatiu de vizitare in caz de avarie.

ASTA NU E TOT!

Modalitati de actionare:

 • actionare cu panglica;

 • actionare cu manivela;

 • actionare cu telecomanda;

 • actionare electrica cu buton.

Pentru un confort mai mare dar si pentru prelungirea duratei de folosinta a rulourilor exterioare de aluminiu va recomandam actionarea electrica si integrarea rulourilor intr-un sistem de "Casa inteligenta", cu ajutorul unui Releu rulou.

Controler rulou Fibaro

Pentru o oferta completa click aici.

 

Statistici