Cos cumparaturi
0 Produse
0.00
Email
office@urbantec.ro
Telefon orange
0755.484.105
Telefon fix
0231.516.051
Magazinul online va fi disponibil in curand!

Home Center Lite

Creat special pentru fericirea ta

Avem onoarea sa va prezentam o noua dimensiune a confortului – Home Center Lite, unitatea centrala incredibil de compacta a sistemului Fibaro. Am creat acest dispozitiv gandindu-ne in primul rand la nevoile utilizatorilor - casa ta va fi mai inteligenta, mai eficienta si confortabila. Dimensiuni mici – impact maxim!

Extrem
de rapid si eficient

HC Lite este un dispozitiv micut cu un potential imens; incredibil de rapid si eficient, dar cu toate astea ieftin. Controleaza-ti casa de oriunde in lume, folosind un telefon mobil sau o tableta si bucura-te de tot confortul folosind gama noastra inovatoare de produse.


Dimensiunile conteaza

Am reusit sa punem toate caracteristicile sistemului nostru inteligent intr-o cutiuta. HC Lite este un dispozitiv compact care te rasfata cu confortul de a-ti controla casa prin comenzi foarte simple si comunicare wireless. Miniaturizarea si tehnologia avansata fac imposibilul sa devina posibil.


Bine ai venit in lumea FIBARO

Ne bucuram sa te primim in lumea noastra, unde confortul si siguranta familiei tale sunt prioritatea noastra. Noi intelegem ca locuinta ta este imaginatia ta. Am creat un sistem care sa corespunda nevoilor tale si care sa iti transforme visurile in realitate. Acum adaugam miniaturizarea impreuna cu designul modern pe lista inovatiilor noastre. Creaza-ti casa ta inteligenta.


Seteaza-ti postul de comanda

Noul post de comanda pentru casa ta va fi aplicatia Fibaro. Layoutul si functionalitatea sa depind in intregime de preferintele utilizatorului. Poti crea si modifica tabele, iconuri si nume, astfel incat vei avea mereu functiile importante la indemana. Operarea sistemului inteligent este acum mult mai usoara cu ajutorul aplicatiei Fibaro.

"Triumf al imaginatiei si al luxului fara nici un secret."


Pana la 230 de dispozitive
in casa ta

Datorita comunicarii wireless Z-Wave, instalarea sistemului FIBARO nu necesita aducerea de modificari la structura casei. Se poate instala in orice cladire, chiar si dupa ce a fost complet decorata.

Home Center Lite este echipat cu un procesor extrem de puternic Cortex A8 . Eficienta HCL permite automatizarea celor mai mari cladiri : poate controla pana la 230 de dispozitive.

Cortex A8

Frecventa: 720 MHZ

Z-Wave

Ethernet inclus


Control extins asupra multimedia

Noul Home Center Lite permite integrarea mult mai usoara a sistemelor multimedia la Fibaro. Controleaza TV-ul, Home Cinema, Hi-Fi si alte dispozitive in timp ce folosesti scenariile si asocierile, schimband canalele si regland volumul, totul direct din aplicatie. * Folosind Fibaro nu ai nevoie de alta telecomada in afara de telefonul mobil sau de tableta. In plus, toate aceste dispozitive pot porni si reactiona in mod autonom.

*Dispozitive compatibile


Monitorizare consum

Prin functia de management al consumului, Fibaro poate monitoriza consumul de energie si putere, detectand in acelasi timp dispozitivele cu cel mai mare consum. Sunt prezentate statistici detaliate care te auta sa faci estimari ale facturilor viitoare.


Descopera amenintarile

Ne pasa in primul rand de siguranta ta, de aceea ne preocupa sa descoperim orice amenintare si sa o raportam la timp. Sistemul Fibaro te va anunta imediat in privinta unui incendiu, inundatii, spargeri sau scurgeri de gaze si va lua imediat masuri adecvate. In caz de incercari de spargere, FIBARO poate declansa alarme vizuale si acustice, poate aprinde toate luminile sau trimite imagini de la camerele de supraveghere direct pe telefonul mobil. FIBARO – garantia sigurantei tale!

Alarma Foc
Alarma Inundatie
Alarma Spargere
Alarma Gaze

Gradina fermecata

Un gazon bine intretinut in fata casei tale nu mai inseamna mult timp pierdut. Sistemul inteligent Fibaro poate uda gradina exact atunci cand este nevoie - nu va lasa plantele sa se usuce intr-o zi torida si nici nu le va uda in exces atunci cand ploua.

Cantitatea potrivita de apa in functie de vreme
Irigare amanata cand sunt prevazute ploi
Planificare pentru fiecare zi a saptamanii

Cald sau frig. Cum preferi.

Nu se compara nimic cu intoarcerea acasa, mai ales intr-o zi friguriasa de iarna. Prin FIBARO poti porni caldura si seta temperatura dorita in timp ce inca te afli la birou. Cu ajutorul panoului de control pentru Climat poti seta ce camere sunt incalzite, cand si pana la ce temperatura. Alege temperatura pentru cand dormi sau pentru momentul cand te trezesti. Panoul pentru climat iti ofera un nivel de confort pe care nu l-ai mai experimentat inainte.


Unde esti?

Casa ta stie mereu unde te afli multumita geolocalizarii. Cand pleci de acasa sistemul opreste dispozitivele nefolosite, activeaza sistemul de alarma si simuleaza prezenta pentru a descuraja spargerile. In timp ce calculeaza ruta de intoarcere, sistemul regleaza temperatura si ruleaza scenarii pre-programate pentru pregatirea sosirii tale. Economie, siguranta si confort – FIBARO.


Din birou, masina sau
de pe Muntele Everest

Ai uitat sa scoti fierul de calcat din priza? Nicio problema. Ia telefonul, porneste aplicatia FIBARO si s-a rezolvat. Folosind accesul de la distanta de oriunde in lume, poti verifica ce se intampla, poti controla dispozitivele, parametrii de incalzire si multe altele.


Acceseaza
tot istoricul

Cu sistemul FIBARO poti decide cat timp petrec copiii in fata televizorului TV, la calculator sau pe consola de joc. Creeaza un orar sau controleaza de la distanta operarea acestor dispozitive.


Numeroase optiuni de extindere

Home Center Lite este un dispozitiv modular. Functionare locala? Conecteaza la alimentare si poate fi imediat folosit. Vrei sa accesezi toate aceste functii si din alta locatie ? Conecteaza HCL la alimentare si la router si este gata. Managementul casei, localizarea membrilor familiei si monitorizarea camerelor de supraveghere oricand? Pune bateria de rezerva si un modul GSM pentru a monitoriza senzorii chiar si atunci cand alimentarea este oprita in cladire. Home Center Lite este controllerul de care ai nevoie. Regleaza-l in functie de nevoile si preferintele tale.

 

Statistici